Cabinet stomatologic zalau  Cabinet stomatologic zalau  Cabinet stomatologic zalau  Cabinet stomatologic zalau

Ortodontie

RO EN

Ortodontia si ortopedia dento-faciala consta in alinierea pozitiei dintilor si corectarea decalajelor osoase cu ajutorul aparatelor ortodontice. Anomaliile dento-maxilare sunt des intalnite la copii si adolescenti. Parintii trebuie sa fie atenti cu dintii copiilor lor, inca din perioada de sugar, pentru a nu apela mai tarziu la proceduri stomatologice evitabile. Copiii trebuie asistati si invatati inca de mici sa-si ingrijeasca gingiile si dintii.

Progresul tehnicii in stomatologie permite astazi corectarea spectaculoasa a anomaliilor dento-maxilare. Aparatele dentare pot fi aproape invizibile, realizate din materiale de culoarea dintilor.

Ortodontia nu are limita de varsta. Putem trata copii de la varsta de 5 ani, dar si adulti de 40 de ani. Cu cat tratam mai devreme problema, cu atat avem la dispozitie mai multe optiuni. Este mult mai sanatos sa tratam ortodontic malpozitiile dentare decat non-ortodontic. Ortodontic corectam anomalia dentara si pastram sanatatea structurilor dentare in timp ce non-ortodontic anomalia poate fi doar mascata.

ortodontie zalau ortodontie zalau
ortodontie zalau ortodontie zalau
ortodontie zalau ortodontie zalau
ortodontie zalau ortodontie zalau
ortodontie zalau ortodontie zalau
Design by: vikcocian.com